Simply Wild gokkast kopen

Wie voorheen in de kroeg kwam, liep vrijwel direct tegen gokkasten aan. Vroeger was het heel normaal om een gokkast in de kroeg te plaatsen, maar tegenwoordig zien we dit minder vaak.

Jammer, want een gokje wagen op één van die leuke gokkasten is voor veel mensen ontzettend leuk. Maar niet getreurd, want jij kunt nu ook zelf een gokkast kopen, bijvoorbeeld de Simply Wild gokkast, en zo vanuit huis deze klassieke fruitmachine leegspelen. Of je kiest ervoor dat gokkast te plaatsen in je eigen kroeg, café of buurthuis.

Nieuwe of tweedehands gokkast kopen

In eigen land, dan wel in het buitenland, zijn diverse aanbieders van nieuwe of tweedehands gokkasten te vinden. En daar zit gelukkig ook de Simply Wild gokkast tussen. Deze gokkast is nog altijd zeer in trek, mede te danken aan het herkenbare thema (fruit) en de actie die het spel met zich meebrengt.

Wil je een gokkast kopen voor je eigen kroeg of buurthuis, dan word je gezien als een exploitant van een openbare ruimte. In dat geval dien je te beschikken over een vergunning om gokspellen aan te mogen bieden.

Simply Wild kopen
Simply Wild kopen

Vaak is dit zowel een exploitatievergunning als een aanwezigheidsvergunning. De exploitatievergunning regel je in samenspraak met de Kansspelautoriteit, terwijl de aanwezigheidsvergunning voor rekening komt van de gemeente.

Bij het aanvragen van een vergunning wordt onderscheid gemaakt tussen drie soorten spelautomaten:

  • Kansspelautomaten: hier vallen fruitmachines zoals de Simply Wild gokkast onder
  • Behendigheidsautomaten: een flipperkast
  • Kermisautomaten: een grijpmachine of muntjesautomaat

Op basis van je voorkeur gaat de gemeente vervolgens bepalen of je de gokkast mag plaatsen.

Een exploitatievergunning

De exploitatievergunning wordt afgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit. De richtlijnen voor deze vergunning zijn behoorlijk streng, en om die reden wordt bij de aanvraag voor het plaatsen van een gokkast altijd een integriteitsonderzoek gedaan. Hierbij wordt gekeken naar de persoon achter de aanvraag, de omgeving waar deze komt te staan en meer. Beschik je niet over de genoemde vergunningen, dan wel één van beide, dan is het niet altijd mogelijk om zelf een gokkast te kopen.

Particulier gebruik gokkast

Koop je een gokkast voor particulier gebruik, dan hoef je geen speciale vergunningen aan te vragen, mits je de gokkast ook daadwerkelijk privé gebruikt. Waar koop je een gokkast voor eigen gebruik? Gokkasten zijn bijvoorbeeld te vinden op Marktplaats of andere tweedehandswebsites. Ook wanneer je een gokkast zoekt, in dit geval de Simply Wild gokkast, dan kan je via Marktplaats een gezocht-bericht plaatsen. Aanbieders en vragers komen elkaar hier tegen.

Wat is de prijs van een gokkast?

Gokkasten zijn niet zo duur als je misschien zou denken. Voor een gemiddelde gokkast, waar Simply Wild onder valt, betaal je momenteel tussen de 250 en 350 euro. We hebben het hier wel over de vintage gokkasten, met een relatief oud thema en dito uitstraling. Deze gokkasten kom je echter nog steeds tegen in diverse kroegen en restaurants, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de functionaliteit. Koop je de Simply Wild gokkast via een tweehandswebsite, dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan de voorwaarden zoals garantie en betaalmethoden. Dit voorkomt onaangename verrassingen als je met louche partijen te maken hebt, hetgeen ook nog wel eens wil voorkomen via tweedehands platformen.

De gokkast verplaatsen

Ben je de Simply Wild gokmachine ooit fysiek tegengekomen? Dan zal je ongetwijfeld weten dat dit apparaat er flink in kan wegen, terwijl ook de omvang aanzienlijk is. Maak daarom goede afspraken met de verkopen over het verplaatsen van de gokkast. Soms moet je dit zelf doen, maar het kan ook zo zijn dat de verkopende partij dit, gratis of tegen bepaalde kosten, voor je doet. Ook het installeren kan, zeker de eerste keer, lastig zijn. Laat je daarom goed informeren over alle onderdelen van de fruitmachine, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van het spel Simply Wild.

Waarom een gokkast kopen?

Wat is je doel bij de aankoop van een gokkast? Ten eerste waarschijnlijk omdat je het authentieke gevoel van een fysieke gokkast, als ook de ervaring graag wilt beleven. Zeker wanneer je de gokkast privé gebruikt, dan kan je hiermee eindeloos verder spelen. Ook wanneer je een eigen kroeg hebt is dit een ‘veilige’ investering, want er zijn genoeg andere mensen die er precies zo over denken. In dat geval moet je nog wel even rekening houden met het feit dat je vergunningen nodig hebt. Om optimaal te kunnen genieten van de Simply Wild gokkast, evenals bij andere gokkasten, is het belangrijk om de gokkast eerst fysiek te bekijken. Zo weet je zeker dat de gokkast nog in goede conditie is.

En wat als de spanning eruit is? Een fysieke gokkast lijkt leuk, maar hoe weet je zeker of er na een paar keer spelen niet klaar mee bent? De gokkast neemt namelijk veel ruimte in. Overweeg daarom vooraf waarom je de gokkast wilt hebben, hoe je deze gaat gebruiken en of dit het geld waard is. Dan weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van gokkasten als Simply Wild.