Spelen voor geld

Als liefhebber van gokkasten, zowel fysiek als online, moet je absoluut bekend zijn met het thema ‘fruitmachine’. De symbolen, de kleurrijke gameplay en de actie in dit spel zijn absoluut de moeite waard.

Toch zijn er ook tussen fruitmachines onderling veel verschillen waar te nemen, zoals in de uitbetaling, RTP en vormgeving. Simply Wild is één van de meest bekende gokkasten met het thema fruitmachine. Deze gokkast kwam je voorheen vaak tegen in een lokale kroeg of restaurant, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om Simply Wild online te spelen.

Wil je Simply Wild spelen voor geld? Dan is het belangrijk om te weten hoe de gameplay in elkaar zit. Zo vergroot je jouw kansen om geld te winnen op deze traditionele fruitmachine.

Anonieme speler

Simply Wild gameplay   

Zoals we van fruitmachines gewend zijn, zit er in de gameplay van Simply Wild veel actie. De rondes volgen elkaar snel op, en dankzij de hoge winstkansen in de online variant van deze gokkast is het mogelijk om vaak te winnen.

De gameplay is even simpel als doeltreffend: doel is om op de vaste winlijnen een winnende combinatie te creëren. Winnende combinaties zijn tenminste drie dezelfde symbolen op één lijn.

Binnen de fysieke variant van Simply Wild was de kans op een winnende combi niet zo hoog, maar online is die kans aanzienlijk: de Return To Player (RTP) is liefst 96,5%. Grote kans dus dat je meerdere rondes achter elkaar kunt winnen, en zo een succesvolle reeks neerzet.

Dat is eveneens waar het allemaal om draait zodra je begint te spelen voor echt geld. Het is namelijk ook mogelijk om Simply Wild gratis te spelen. Maar jij wilt natuurlijk voor het grote geld, en dan is het de bedoeling om zoveel mogelijk combinaties te creëren in aaneengesloten rondes. Zo begin je vrij snel veel geld te verdienen. De snelheid van het spel zorgt daar overigens ook voor, want de rondes volgen elkaar in hoog tempo op.

De symbolen binnen Simply Wild

Van de fruitmachine kennen we de meeste symbolen natuurlijk al. Zo zijn er diverse fruitsoorten terug te vinden als symbool. Ook de ‘7’ kende je vermoedelijk al van de andere versies van de fruitmachine.

De Ster is een Wild symbool, welke elk ander symbool in het spel kan vervangen om een goede combinatie te creëren. Dit Wild symbool komt in Simply Wild bovengemiddeld vaak terug, dus je hebt een goede kans om met de Wild een succesvolle combinatie te maken. Er zijn geen scatters te vinden in Simply Wild, hetgeen betekent dat er ook geen bonusfuncties zijn te vinden in dit spel.

De minimale inzet per ronde is 0,20 euro op één speelveld, of 0,40 euro als je op twee velden speelt. De maximale inzet is gelijk aan 100 euro. Lees hieronder hoeveel geld je kunt winnen in combinatie met deze inzetopties.

Uitbetalingen bij de symbolen

De belangrijkste symbolen zijn de ster (wild), rode ‘7’, meloenen en aardbeien. Drie Wild symbolen op een winnende lijn leveren je 20x de inzet van de ronde op. Een combinatie met de rode ‘7’, meloen of aardbei zorgt voor een uitbetaling van 8x de inzet.

Tot slot zijn er de klokken, peren, pruimen en sinaasappelen. Dankzij een combinatie van deze symbolen win je 4x de inzet van de ronde. Let wel: in Simply Wild kan je ervoor kiezen op twee velden tegelijk te spelen, waardoor de uitbetaling ook variabel is. Kies je slechts voor één veld om op te spelen, dan is de uitbetaling bij de bovenstaande symbolen 2x, 4x en 10x de inzet van de ronde. Kies je voor twee velden, dan groeien ook het aantal winlijnen en je potentiële winst bij een combinatie van dezelfde symbolen.

Spelen voor een progressieve jackpot

De maximale winst in het basisspel van Simply Wild is 20x je inzet, maar wist je dat er ook een progressieve jackpot is binnen de gameplay? Deze kan op willekeurige momenten vallen, ongeacht of je hoog of laag inzet.

Simply Wild is een gokkast van Stakelogic en alle online spelers doen mee voor de progressieve jackpot. Hierdoor kan de jackpot groeien tot een maximaal bedrag van 5.000 euro. Dit lijkt misschien niet veel, maar in Simply Wild speel je vooral voor de fun en kleine winsten. Juist daarom kan de progressieve jackpot een aangename verrassing zijn.

Simply Wild voor geld

Ben je op de hoogte van spelregels in Simply Wild? Dan ben je klaar om met geld te spelen. Kies een online casino waar Simply Wild te vinden is, en start met spelen.

Zoals we benoemden is Simply Wild een spel waar niet al te grote bedragen worden gewonnen of verloren, en het is dan ook een geschikt spel voor beginnende spelers of mensen die niet te veel geld willen investeren. Het risico is laag, maar de kans om te winnen is dankzij de hoge RTP reëel.

Oordeel over Simply Wild

Simply Wild is een klassieke gokkast met bekende functionaliteiten. Er is een verrassende progressieve jackpot te vinden binnen dit spel, welke door iedere speler te winnen is.

In Simply Wild zijn helaas geen speciale bonusfuncties te vinden, maar dat heeft geen effect op de hoge mate van actie die je in het spel vindt. Simply Wild kent een interactieve en leuke gameplay voor spelers die zonder al te veel risico willen genieten van een klassieke fruitmachine.